Keiko Yoshida (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Keiko Yoshida
Keiko Yoshida (1938)

Keiko Yoshida (1938)

Beeldhouwer, Graficus

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Japans Japans  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Keiko Yoshida (1938) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Keiko Yoshida (1938) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Keiko Yoshida

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Keiko Yoshida verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Keiko Yoshida dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Keiko Yoshida verkopen?

Verkoop kunst van Keiko Yoshida via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Keiko Yoshida verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Keiko Yoshida en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Keiko Yoshida die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Keiko Yoshida via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Keiko Yoshida kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Keiko Yoshida te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Keiko Yoshida te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Keiko Yoshida gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Keiko Yoshida via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Keiko Yoshida op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Keiko Yoshida toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Keiko Yoshida niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Keiko Yoshida te vergroten!

Ik wil kunst van Keiko Yoshida verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Keiko Yoshida dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Keiko Yoshida. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.