Marcus Uzilevsky (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Marcus Uzilevsky
Marcus Uzilevsky (1937)

Marcus Uzilevsky (1937)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters

Kunst verkopen van Marcus Uzilevsky

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Marcus Uzilevsky verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Marcus Uzilevsky dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcus Uzilevsky verkopen?

Verkoop kunst van Marcus Uzilevsky via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Marcus Uzilevsky verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Marcus Uzilevsky en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Marcus Uzilevsky die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Marcus Uzilevsky via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Marcus Uzilevsky kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Marcus Uzilevsky te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Marcus Uzilevsky te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Marcus Uzilevsky gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Marcus Uzilevsky via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Marcus Uzilevsky op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Marcus Uzilevsky toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Marcus Uzilevsky niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Marcus Uzilevsky te vergroten!

Ik wil kunst van Marcus Uzilevsky verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Marcus Uzilevsky dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Marcus Uzilevsky. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.