Michael Carlo (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Michael Carlo
Michael Carlo (1945)

Michael Carlo (1945)

Kunstschilder, Graficus

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Michael Carlo

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Michael Carlo verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Michael Carlo dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Michael Carlo verkopen?

Verkoop kunst van Michael Carlo via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Michael Carlo verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Michael Carlo en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Michael Carlo die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Michael Carlo via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Michael Carlo kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Michael Carlo te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Michael Carlo te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Michael Carlo gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Michael Carlo via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Michael Carlo op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Michael Carlo toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Michael Carlo niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Michael Carlo te vergroten!

Ik wil kunst van Michael Carlo verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Michael Carlo dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Michael Carlo. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.