Nino Calos (1926-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Nino Calos
Nino Calos (1926-1990)

Nino Calos (1926-1990)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
ItaliaansItaliaans  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters

Kunst verkopen van Nino Calos

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Nino Calos verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Nino Calos dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Nino Calos verkopen?

Verkoop kunst van Nino Calos via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Nino Calos verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Nino Calos en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Nino Calos die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Nino Calos via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Nino Calos kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Nino Calos te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Nino Calos te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Nino Calos gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Nino Calos via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Nino Calos op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Nino Calos toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Nino Calos niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Nino Calos te vergroten!

Ik wil kunst van Nino Calos verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Nino Calos dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Nino Calos. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.