Onno Boekhoudt (1944-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Onno Boekhoudt
Onno Boekhoudt (1944-2002)

Onno Boekhoudt (1944-2002)

Kunstenaar, Designer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Onno Boekhoudt

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Onno Boekhoudt verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Onno Boekhoudt dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Onno Boekhoudt verkopen?

Verkoop kunst van Onno Boekhoudt via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Onno Boekhoudt verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Onno Boekhoudt en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Onno Boekhoudt die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Onno Boekhoudt via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Onno Boekhoudt kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Onno Boekhoudt te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Onno Boekhoudt te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Onno Boekhoudt gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Onno Boekhoudt via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Onno Boekhoudt op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Onno Boekhoudt toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Onno Boekhoudt niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Onno Boekhoudt te vergroten!

Ik wil kunst van Onno Boekhoudt verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Onno Boekhoudt dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Onno Boekhoudt. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.