Rene Smulders (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Rene Smulders
Rene Smulders (1955)

Rene Smulders (1955)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Rene Smulders

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Rene Smulders verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Rene Smulders dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Rene Smulders verkopen?

Verkoop kunst van Rene Smulders via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Rene Smulders verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Rene Smulders en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Rene Smulders die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Rene Smulders via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Rene Smulders kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Rene Smulders te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Rene Smulders te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Rene Smulders gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Rene Smulders via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Rene Smulders op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Rene Smulders toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Rene Smulders niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Rene Smulders te vergroten!

Ik wil kunst van Rene Smulders verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Rene Smulders dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Rene Smulders. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.