Rico Blass (1908-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Rico Blass
Rico Blass (1908-2002)

Rico Blass (1908-2002)

Kunstenaar

Bied nu mee op 1 item(s) van Rico Blass
Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Rico Blass

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Rico Blass verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Rico Blass dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Rico Blass verkopen?

Verkoop kunst van Rico Blass via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Rico Blass verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Rico Blass en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Rico Blass die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Rico Blass via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Rico Blass kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Rico Blass te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Rico Blass te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Rico Blass gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Rico Blass via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Rico Blass op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Rico Blass toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Rico Blass niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Rico Blass te vergroten!

Ik wil kunst van Rico Blass verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Rico Blass dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Rico Blass. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.