Theo Deckers (1893-1939)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Theo Deckers
Theo Deckers (1893-1939)

Theo Deckers (1893-1939)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Theo Deckers

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Theo Deckers verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Theo Deckers dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Deckers verkopen?

Verkoop kunst van Theo Deckers via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Theo Deckers verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Theo Deckers en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Theo Deckers die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Theo Deckers via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Theo Deckers kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Theo Deckers te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Theo Deckers te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Theo Deckers gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Theo Deckers via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Theo Deckers op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Theo Deckers toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Theo Deckers niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Theo Deckers te vergroten!

Ik wil kunst van Theo Deckers verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Theo Deckers dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Theo Deckers. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.