Thomas Häfner (1928-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Thomas Häfner
Thomas Häfner (1928-1985)

Thomas Häfner (1928-1985)

Kunstenaar, Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 

Design verkopen van Thomas Häfner

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Thomas Häfner verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Thomas Häfner dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Thomas Häfner verkopen?

Verkoop design van Thomas Häfner via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Thomas Häfner verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Thomas Häfner en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Thomas Häfner die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Thomas Häfner via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Thomas Häfner design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Thomas Häfner te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Thomas Häfner te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Thomas Häfner gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Thomas Häfner via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Thomas Häfner op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Thomas Häfner toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Thomas Häfner niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Thomas Häfner te vergroten!

Ik wil design van Thomas Häfner verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Thomas Häfner dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Thomas Häfner. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.