Ulrich Baehr (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Ulrich Baehr
Ulrich Baehr (1938)

Ulrich Baehr (1938)

Kunstenaar

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Favoriet
FA. 

Kunst verkopen van Ulrich Baehr

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Ulrich Baehr verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Ulrich Baehr dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Ulrich Baehr verkopen?

Verkoop kunst van Ulrich Baehr via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Ulrich Baehr verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Ulrich Baehr en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Ulrich Baehr die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Ulrich Baehr via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Ulrich Baehr kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Ulrich Baehr te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Ulrich Baehr te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Ulrich Baehr gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Ulrich Baehr via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Ulrich Baehr op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Ulrich Baehr toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Ulrich Baehr niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Ulrich Baehr te vergroten!

Ik wil kunst van Ulrich Baehr verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Ulrich Baehr dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Ulrich Baehr. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.