Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden - Verkocht

Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden kopen? Bied vanaf 1!
Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden kopen? Bied vanaf 1!Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden kopen? Bied vanaf 1!Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden kopen? Bied vanaf 1!Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden kopen? Bied vanaf 1!Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden kopen? Bied vanaf 1!Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden kopen? Bied vanaf 1!Abdelellah Farahi - Zwerftochten door het zuiden kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Abdelellah Farahi (1964)
TypeSchilderij
Jaartal2005
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen80 x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Farahi werd in 1964 geboren in Oujda in Marokko.
Sinds 1985 kent hij het Nederlandse landschap maar de voor hem juiste inspiratie vindt hij toch bij zijn bron. En die bron is al-Mamlaka al-Magribia, de ziel van Marokko. Dit land met zijn tegenstrijdigheden van oude tradities en een gestroomlijnde maatschappij. Marokko een land in ontwikkeling met een smeltkroes aan culturen; Berbers, Arabisch, Afrikaans en Europees.
Wat is het zuivere Marokko? De volheid langs de kust of de leegte en ruimte, de stilheid van bergen en woestijn? Met een mengsel van acrylverf, marmerpoeder en zand geeft Farahi zijn visie in composities, opgebouwd uit vierkante en collage-achtige vormen. Opgebracht met het paletmes, in fel blauw, geel en rood met groenakkoorden.
Hij schildert “zijn” Noord-Afrika, zoals eens Chagall zijn Rusland een ‘Gezicht’ gaf, sfeerrijke fantasie en werkelijkheid. Zon, woestijn, bergen en palmbomen, gecombineerd met Arabische symboliek, de warme diepte van de decoratieve traditie.


TY21110
Conditie
ConditieGoed
Het werk is in een goede staat en afkomstig uit een gallerie.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nuenen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Abdelellah Farahi (1964)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  ArtDumay
Lid sinds 2021
735 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
90 cm
80 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNuenen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd9-10-2021 om 16:51
Eindtijd18-10-2021 om 21:01
Biedingen (14)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken