Alessi - fondueset

Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!
Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!Alessi - fondueset kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Alessi (1921)
Type kunstwerkDesign
Jaartal1976
Afmetingen21 x 24 cm (h x b)
GemerktGemerkt/Merksticker
Unieke Vondst: Gave RVS Alessi Fonduepan uit 1976 in Originele Verpakking!
Ben jij een liefhebber van tijdloos design en culinair genot? Grijp dan deze zeldzame kans om een stukje geschiedenis in handen te krijgen.

Wat maakt deze vondst zo bijzonder?
• Authentiek Meesterwerk: met liefde en vakmanschap ontworpen door Carlo Mazzeri & Anselmo Vitale geproduceerd door Alessi, de belichaming van Italiaanse elegantie en stijl.
• Tijdloos Design: strakke lijnen en hoogwaardige materialen zorgen voor een naadloze integratie in elke keuken of eetkamer.
• Helemaal Gaaf: deze fonduepan is als een tijdcapsule - het heeft zijn oorspronkelijke staat behouden en staat klaar om jouw culinaire avonturen te verrijken.
• Originele Verpakking: een zeldzaam extraatje! Bewaard in de originele verpakking, een waar eerbetoon aan de tijd waarin het werd gecreëerd.

Dit is een uniek cadeau, ideaal voor de feestdagen. Geef een geschenk met een verhaal - een zorgvuldig bewaarde schat uit 1976 zal elke ontvanger verbazen. Het is bovendien een stijlvolle toevoeging van een vleugje vintage klasse aan je interieur - een pronkstuk dat de tand des tijds heeft doorstaan.

Mis deze unieke kans niet om een stukje designgeschiedenis in huis te halen. Deze Alessi fonduepan uit 1976 wacht op een nieuwe eigenaar.
Conditie
ConditieGoed
Enkele gebruikerssporen, zie foto's.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Arnhem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd31-10-2023 om 18:57
Eindtijd12-11-2023 om 22:27
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieArnhem,  Nederland