Anne-Marie Jugnet - zeefdruk: Tot mezelf

Anne-Marie Jugnet - zeefdruk: Tot mezelf kopen? Bied vanaf 99!
Anne-Marie Jugnet - zeefdruk: Tot mezelf kopen? Bied vanaf 99!Anne-Marie Jugnet - zeefdruk: Tot mezelf kopen? Bied vanaf 99!Anne-Marie Jugnet - zeefdruk: Tot mezelf kopen? Bied vanaf 99!Anne-Marie Jugnet - zeefdruk: Tot mezelf kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Anne-Marie Jugnet (1958)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1996
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage16/40
Zeefdruk van Anne-Marie Jugnet. Nummer: 16/40. Jaar: 1996. Afmetingen: H40 x b50 cm. Het werk is op de achterzijde gesigneerd. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid wordt, op aanvraag, gemaild.


Jugnet is een Franse postconceptuele kunstenares die het thema taal verkent. Ze gebruikt het medium licht, vooral de verblindende en verblindende eigenschappen ervan, in zijn vele vormen - foto's, lichtprojecties, neons en films - om woorden te onthullen alsof ze voor het eerst verschijnen.

Anne Marie Jugnet en Alain Clairet kwamen in 1995 op een keerpunt, toen ze samen naar Parijs verhuisden. Een paar maanden later begonnen ze samen te werken en presenteerden ze zichzelf en hun artistieke werk onder één naam, Jugnet + Clairet.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Conditie
ConditieGoed
Klein vouwtje in de linker bovenhoek. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Anne-Marie Jugnet (1958)

Frans Frans Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
5809 verkochte items
Alle items van deze verkoper (445)
50 cm
40 cm
Veilinggegevens
Starttijd23-5-2023 om 21:16
Eindtijd28-5-2023 om 19:36
Openingsbod € 99
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.