Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho - Verkocht

Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!
Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!Anneke van der Mandele - Jan van Winkel, Anneke Minter e.a., Lot van 19 etsen en een litho kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Anneke van der Mandele (1938)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageDiverse oplages

Lot van 20 stuks grafiek bestaande uit:


Anneke van der Mandele

Jan van Winkel

Anneke Minter (4x)

Onduidelijk gesigneerd (1x, Jo ... 6e foto)

Daniel den Dikkeboer (litho)

Onduidelijke gesigneerd (12x , mogelijk Russisch. 1 exemplaar dubbel)Ter referentie: het werk linksboven met de paddenstoel meet 65 x 50 cm.

 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed

Conditie goed tot zeer goed: een werk kan een licht kreukje of vouwtje bevatten. Verder geen beschadigingen. Enkele werken hebben wat vlekjes/verkleuringen in de witrand rondom het beeld. Zie de foto's voor de conditie.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Anneke van der Mandele (1938)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46957 verkochte items
Alle items van deze verkoper (681)
Pinterest
50 cm
65 cm
Dit item is verkocht voor 69,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-01-2020 om 14:43
Eindtijd:02-02-2020 om 20:49
Biedingen (1)
flokbluit
02 feb. / 20:41
€ 60
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.