Anton Heyboer - Kip in Acrylverf op papier

Anton Heyboer - Kip in Acrylverf op papier kopen? Bied vanaf 300!
Anton Heyboer - Kip in Acrylverf op papier kopen? Bied vanaf 300!Anton Heyboer - Kip in Acrylverf op papier kopen? Bied vanaf 300!Anton Heyboer - Kip in Acrylverf op papier kopen? Bied vanaf 300!Anton Heyboer - Kip in Acrylverf op papier kopen? Bied vanaf 300!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Anton Heyboer (1924-2005)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1996
TechniekAcryl
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen80 x 60 cm (h x b)
Incl. lijst80 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Klassieke kip van Heyboer in rood, geel en zwart. Of is het een kip met een kop van een teckel? Of een trotse haan? Komt met basic lijst in bijpassend rood.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .