Antoon Markus - Straat te Damme - Verkocht

Antoon Markus - Straat te Damme kopen? Bied vanaf 30!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Antoon Markus - Straat te Damme kopen? Bied vanaf 30!
Antoon Markus - Straat te Damme kopen? Bied vanaf 30!Antoon Markus - Straat te Damme kopen? Bied vanaf 30!Antoon Markus - Straat te Damme kopen? Bied vanaf 30!Antoon Markus - Straat te Damme kopen? Bied vanaf 30!Antoon Markus - Straat te Damme kopen? Bied vanaf 30!Antoon Markus - Straat te Damme kopen? Bied vanaf 30!Antoon Markus - Straat te Damme kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Antoon Markus (1870-1955)
TypeTekening / Aquarel
Periode1800 t/m 1899
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen26 x 28 cm (h x b)
Incl. lijst44 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Het werk van een van de "Schilders van de Veluwezoom" (Haagse School), Antoon Markus, is gemaakt in gemengde techniek, tekening en aquarel. Het is afkomstig van een veiling in maart 2008 bij het Notarishuis Arnhem. De afbeelding is binnen het passepartout afgetekend/gekaderd en meet 26,5 x 23 centimeter, zoals op foto te zien is. Het werk is in goede staat, en mooi van kleur.
Markus maakte het in Damme, vermoedelijk aan het eind van de negentiende eeuw, of in 1900. De datering aangebracht op het werk, onder de signatuur, is onduidelijk.
Conditie
ConditieGoed
De kleuren zijn in mooie staat, en het geheel is onbeschadigd. De lijst is wellicht gedateerd, maar in goede staat. 

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Winschoten, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWinschoten,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-1-2024 om 9:12
Eindtijd2-2-2024 om 21:30
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken