Bert Boerboom: Olieverf op doek, Landschap - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Bert Boerboom: Olieverf op doek, Landschap - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 80!
Bert Boerboom: Olieverf op doek, Landschap - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 80!Bert Boerboom: Olieverf op doek, Landschap - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Bert Boerboom
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Titel: Landschap
Jaartal: niet gedateerd
Afmetingen lijst: 122,5 cm x 72 cm (doek: 120 cm x 70 cm)
Gesigneerd: Ja, naam achterop spieraam 
Materiaal: Olieverf op doek
Ingelijst: Ja, in houten lijst
Conditie kunstwerk: In zeer goede staat
Herkomst: dit werk komt uit de collectie van een grote Nederlandse Zorgverzekeraar

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.
 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (Er komt dus niet nog BTW bij.)

Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling.Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQRR

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Bert Boerboom

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (250)

Lid sinds 2013
30576 verkochte items
Alle items van deze verkoper (42)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 80,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:30-04-2018 om 12:44
Eindtijd:06-05-2018 om 15:49
Biedingen (1)
Klassiekers
06 mei / 15:43
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.