Bob Rosier - uit de serie: ‘facetten uit de beeldtaal van Bob Rosier’,

Bob Rosier - uit de serie: ‘facetten uit de beeldtaal van Bob Rosier’, kopen? Bied vanaf 80!
Bob Rosier - uit de serie: ‘facetten uit de beeldtaal van Bob Rosier’, kopen? Bied vanaf 80!Bob Rosier - uit de serie: ‘facetten uit de beeldtaal van Bob Rosier’, kopen? Bied vanaf 80!Bob Rosier - uit de serie: ‘facetten uit de beeldtaal van Bob Rosier’, kopen? Bied vanaf 80!Bob Rosier - uit de serie: ‘facetten uit de beeldtaal van Bob Rosier’, kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bob Rosier (1929)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1991
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen30 x 31 cm (h x b)
Incl. lijst52 x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Titel van het werk: uit de serie: ‘facetten uit de beeldtaal van Bob Rosier’,
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.