Bob Rosier (1929)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bob Rosier
Bob Rosier (1929)

Bob Rosier (1929)

Kunstenaar

Bart ROSIER (Maastricht 1929)

(als 'Bob Rosier' in de database van het RKD)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bob Rosier - uit de serie: ‘facetten uit de beeldtaal van Bob Rosier’, kopen? Bied vanaf 80!
Bob Rosier (1929) Nederlands uit de serie: ‘facetten uit de beeldtaal van Bob Rosier’,
TechniekAcryl
Afmetingen52 x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bob Rosier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bob Rosier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bob Rosier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bob Rosier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bob Rosier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bob Rosier!

Volg het aanbod kunst van Bob Rosier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bob Rosier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bob Rosier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bob Rosier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bob Rosier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bob Rosier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bob Rosier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bob Rosier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bob Rosier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bob Rosier?

Kunst kopen van Bob Rosier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bob Rosier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bob Rosier. Om meer kans te maken om de Bob Rosier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bob Rosier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.