Clemens Briels - Zeefdruk. "Got the bibs on at Yoe's stone crab, Miami Again". - Verkocht

Clemens Briels - Zeefdruk. "Got the bibs on at Yoe's stone crab, Miami Again". kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Clemens Briels - Zeefdruk. "Got the bibs on at Yoe's stone crab, Miami Again". kopen? Bied vanaf 100!
Clemens Briels - Zeefdruk. "Got the bibs on at Yoe's stone crab, Miami Again". kopen? Bied vanaf 100!Clemens Briels - Zeefdruk. "Got the bibs on at Yoe's stone crab, Miami Again". kopen? Bied vanaf 100!Clemens Briels - Zeefdruk. "Got the bibs on at Yoe's stone crab, Miami Again". kopen? Bied vanaf 100!Clemens Briels - Zeefdruk. "Got the bibs on at Yoe's stone crab, Miami Again". kopen? Bied vanaf 100!Clemens Briels - Zeefdruk. "Got the bibs on at Yoe's stone crab, Miami Again". kopen? Bied vanaf 100!Clemens Briels - Zeefdruk. "Got the bibs on at Yoe's stone crab, Miami Again". kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Clemens Briels (1946)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2000
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen45 cm x 35 cm (h x b)
Incl. lijst65 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage134/250
Clemens Briels werd in 1946 geboren in het Brabantse Son. Zijn werken zijn collector items voor liefhebbers van topdesign en kunst. Hij kiest bewust voor nieuwe uitdagingen, waarbij hij academische wetmatigheden ten aanzien van perspectief en vlakverdeling inruilt voor zijn eigen visie op het antipodisme. Zelf zegt hij hierover: “Elk mens is op zoek naar zijn eigen antipode. De een doet dit door te gaan bungy-jumpen, de ander door te fietsen in de bergen van Nepal. Ik doe het door spontaan uitdrukking te geven aan mijn eigen hersenspinsels en fantasie, onder het motto: “there’s no need to look forward, if you can practice your fantasy now!”.

Briels groeide op in een groot gezin. Al van jongs af aan wilde hij kunstenaar worden. In 1965 begint hij met een opleiding aan de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven met als doel kunstenaar te worden. Door allerlei omstandigheden komt hij in de reclamewereld terecht. Hij brengt het tot succesvol art director maar op 45-jarige leeftijd besluit hij definitief voor het kunstenaarschap te kiezen.

Briels werkt overwegend met felle kleuren. Zelf zegt hij hierover: “ik vind het fijn om met felle kleuren te schilderen. Ik houd niet zo van die sombere doeken. Misschien heeft het ermee te maken dat ik een extravert mens ben.”

ConditieGoed
Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Clemens Briels (1946)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (26)

Geplaatst door  duif
FA. (54)

Lid sinds 2018
1719 verkochte items
Alle items van deze verkoper (98)
55 cm
65 cm
35 cm
45 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd28-5-2019 om 22:40
Eindtijd9-6-2019 om 16:25
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.