Dick Ket - Linoleumsnede, Meisje in kinderstoel - Ingelijst - Verkocht

Dick Ket - Linoleumsnede, Meisje in kinderstoel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item
Bijzondere Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Dick Ket - Linoleumsnede, Meisje in kinderstoel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Dick Ket - Linoleumsnede, Meisje in kinderstoel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Dick Ket - Linoleumsnede, Meisje in kinderstoel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dick Ket (1902-1940)
TypeBijzondere Uitgaves
Periode2000 t/m Heden
TechniekVaria
OnderwerpFiguren
Afmetingen54 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Afmetingen lijst: 54 cm x 43 cm
Afmetingen beeld: 31 cm x 22 cm 

Deze fraai ingelijste linoleumsnede is afkomstig uit een cassette met 12 linoleumsneden naar ontwerp van Dick Ket (1902 - 1940), en betreft nummer 99 uit een oplage van 100 bij de tentoonstelling "Dick Ket 1902 - 1940 - de martelaar van het marterhaar" in het Museum voor Moderne Kunst Arnhem, 24 november 2001 - 15 april 2002. De linoleumplaten zijn afkomstig uit de collectie van het Museum voor Moderne Kunst Arnhem. 

De linoleumsnedes zijn door Dick Ket in 1927, 1928 en 1929 vervaardigd. Originele afdrukken hiervan zijn zeer zeldzaam. De Linoleumplaten werden in een verzegelde kist teruggevonden in het museum en ter gelegenheid van de tentoonstelling opnieuw gedrukt door meesterdrukker Koos van Tol in een oplage van 100. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:                       

QQJV 

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dick Ket (1902-1940)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (363)

Lid sinds 2010
49848 verkochte items
Alle items van deze verkoper (274)
43 cm
54 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd31-5-2019 om 19:53
Eindtijd7-6-2019 om 13:48
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.