Edward Hölzel - Stilleven uit de reeks "De schoonheid van de vernieling"

Edward Hölzel - Stilleven uit de reeks "De schoonheid van de vernieling" kopen? Bied vanaf 900!
Edward Hölzel - Stilleven uit de reeks "De schoonheid van de vernieling" kopen? Bied vanaf 900!Edward Hölzel - Stilleven uit de reeks "De schoonheid van de vernieling" kopen? Bied vanaf 900!Edward Hölzel - Stilleven uit de reeks "De schoonheid van de vernieling" kopen? Bied vanaf 900!Edward Hölzel - Stilleven uit de reeks "De schoonheid van de vernieling" kopen? Bied vanaf 900!Edward Hölzel - Stilleven uit de reeks "De schoonheid van de vernieling" kopen? Bied vanaf 900!Edward Hölzel - Stilleven uit de reeks "De schoonheid van de vernieling" kopen? Bied vanaf 900!Edward Hölzel - Stilleven uit de reeks "De schoonheid van de vernieling" kopen? Bied vanaf 900!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Edward Hölzel (1941)
TypeSchilderij
Jaartal2014
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
OnderwerpStilleven
IngelijstIngelijst
Afmetingen99 cm x 139 cm (h x b)
Incl. lijst103 cm x 143 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Edward Hölzel is een bekende Nederlandse kunstenaar die van 1995 tot 1997 voorzitter was van Pulchri Studio in Den Haag.
Het schilderij is door de verkoper gekocht in het atelier van Hölzel in 't Zandt in Groningen in 2014.

Levering/verzending/ophalen in overleg. Het schilderij bevindt zich momenteel in België (prov Antwerpen) en de verkoper komt af en toe in Nederland dus kan evt daar worden uitgewisseld.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd3-11-2022 om 7:52
Eindtijd12-11-2022 om 21:18
Openingsbod € 900
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWesterlo,  België
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.