• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
FA. (9)

Elfriede Otto - Ets Aquatint, Felsenzeichnung (...) - ingelijst (Groot)

Elfriede Otto - Ets Aquatint, Felsenzeichnung (...) - ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Elfriede Otto - Ets Aquatint, Felsenzeichnung (...) - ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Elfriede Otto - Ets Aquatint, Felsenzeichnung (...) - ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Elfriede Otto - Ets Aquatint, Felsenzeichnung (...) - ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43952 verkochte items
Alle items van deze verkoper (439)
  • Elfriede Otto (1934)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen65 cm x 85 cm (h x b)
Lijst94.5 cm x 114.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage5/60
Elfriede Otto's Felsenzeichnung der Urbevölkerung des Nordens.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Elfriede Otto (1934)

Alle items van deze kunstenaar(6)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43952 verkochte items
Alle items van deze verkoper (439)
Pinterest
114.5 cm
94.5 cm
85 cm
65 cm
Sluit over 8d 6u 10m 10s
Openingsbod€ 1
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingAlleen per koerier
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:22-06-2022 om 13:36
Eindtijd:04-07-2022 om 22:56
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.