Eric Hirdes - zeer groot acryl op doek - 2007 - Verkocht

Eric Hirdes - zeer groot acryl op doek - 2007 kopen? Bied vanaf 995!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Eric Hirdes - zeer groot acryl op doek - 2007 kopen? Bied vanaf 995!
Eric Hirdes - zeer groot acryl op doek - 2007 kopen? Bied vanaf 995!Eric Hirdes - zeer groot acryl op doek - 2007 kopen? Bied vanaf 995!Eric Hirdes - zeer groot acryl op doek - 2007 kopen? Bied vanaf 995!Eric Hirdes - zeer groot acryl op doek - 2007 kopen? Bied vanaf 995!Eric Hirdes - zeer groot acryl op doek - 2007 kopen? Bied vanaf 995!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eric Hirdes (1956)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2007
Techniek Acryl
Drager Canvas (Doek)
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 170 x 190 cm (h x b)
Incl. lijst 172 x 192 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Zeer groot acryl op doek van Eric Hirdes. Jaar: 2007. Afmetingen werk: H170 x b190 cm. Het werk is op de achterzijde gesigneerd en gedateerd. Herkomst: Gallery Project 2.0, Den Haag. Op de laatste foto ziet u de kunstenaar die bezig is met dit werk.
De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid wordt, op aanvraag, gemaild. 

Hirdes werd geboren op 2 april 1956 te Voorburg. Na zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag kreeg hij een beurs van CRM voor een jaar studie aan het Nationaal Hoger Instituut in Antwerpen. Na Antwerpen is hij teruggegaan naar Den Haag waar hij momenteel zijn atelier heeft in de Herderstraat.
  
Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.
 
Het werk kan ook worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Eric Hirdes (1956) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6458 verkochte items
Alle items van deze verkoper (717)
192 cm
172 cm
190 cm
170 cm