Eric Hirdes (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eric Hirdes
Eric Hirdes (1956)

Eric Hirdes (1956)

Kunstenaar

Eric Hirdes, 1956 geboren te Voorburg. 1974-1979 Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag. 1979-1980 Nationaal Hoger instituut, Antwerpen (Studiebeurs CRM)

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Eric Hirdes - Mooi schilderij kopen? Bied vanaf 1000!
Eric Hirdes (1956) Nederlands Mooi schilderij
TechniekAcryl
Afmetingen150 x 200 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Eric Hirdes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eric Hirdes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eric Hirdes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eric Hirdes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eric Hirdes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eric Hirdes!

Volg het aanbod kunst van Eric Hirdes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eric Hirdes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eric Hirdes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eric Hirdes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eric Hirdes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eric Hirdes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eric Hirdes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eric Hirdes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eric Hirdes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eric Hirdes?

Kunst kopen van Eric Hirdes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eric Hirdes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eric Hirdes. Om meer kans te maken om de Eric Hirdes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eric Hirdes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.