Eugene Terwindt - Eugene Terwindt: Zeefdruk, Geometrie rood-wit-blauw - Verkocht

Eugene Terwindt: Zeefdruk, Geometrie rood-wit-blauw kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Eugene Terwindt: Zeefdruk, Geometrie rood-wit-blauw kopen? Bied vanaf 1!
Eugene Terwindt: Zeefdruk, Geometrie rood-wit-blauw kopen? Bied vanaf 1!Eugene Terwindt: Zeefdruk, Geometrie rood-wit-blauw kopen? Bied vanaf 1!Eugene Terwindt: Zeefdruk, Geometrie rood-wit-blauw kopen? Bied vanaf 1!Eugene Terwindt: Zeefdruk, Geometrie rood-wit-blauw kopen? Bied vanaf 1!Eugene Terwindt: Zeefdruk, Geometrie rood-wit-blauw kopen? Bied vanaf 1!Eugene Terwindt: Zeefdruk, Geometrie rood-wit-blauw kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eugene Terwindt (1941)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Gesigneerd Handgesigneerd

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger.

Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden speciale voorwaarden, waaronder een vaste toeslag van 10 euro per item. (zie beschrijving).

Titel: Geometrie rood-wit-blauw
Jaartal: 1971
Afmetingen blad: 69,5 cm x 50 cm 
Oplage: 50/100
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Zeefdruk op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In redelijke staat, het blad is egaal vergeeld en met enkele krasjes/beschadigingen in het beeld. Langs de randen kreuklijnen en een scheurtje.
Oorspronkelijke galerieprijs: € 539,00

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving. Meerdere aankopen kunnen – indien mogelijk- gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

qqna

 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Eugene Terwindt (1941) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52202 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)