Felix van de Beek - Acryl op doek, Lente - Ingelijst - Verkocht

Felix van de Beek - Acryl op doek, Lente - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Felix van de Beek - Acryl op doek, Lente - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Felix van de Beek - Acryl op doek, Lente - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Felix van de Beek - Acryl op doek, Lente - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Felix van de Beek - Acryl op doek, Lente - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Felix van de Beek - Acryl op doek, Lente - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Felix van de Beek (1938)
TypeSchilderij
Jaartal1979
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen120 cm x 120 cm (h x b)
Incl. lijst123 cm x 123 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQRR

ConditieGoed

Het werk heeft aan de linkerzijde twee deuken in het doek onder elkaar. De randen van het doek zijn rondom licht verweerd. In het werk zitten enkele krassen en een lichte vorm van craquelé, er is echter geen sprake van verf verlies.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Felix van de Beek (1938)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (251)

Lid sinds 2013
30630 verkochte items
Alle items van deze verkoper (53)
123 cm
123 cm
120 cm
120 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd15-6-2018 om 14:32
Eindtijd24-6-2018 om 10:54
Biedingen (9)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.