Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee - Verkocht

Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!
Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!Gorki Bollar - Drie figuren in een landschap met bomen, gebouw, paard en zicht op zee kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gorki Bollar (1944)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1997
Techniek Gemengde Techniek
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 17.5 x 12.5 cm (h x b)
Incl. lijst 33 x 27 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Modern landschap in naïeve stijl met drie figuren, één vrouw op balkon en twee mannen, waarvan één ruiter te paard en één met boog. Bomen, zicht op zee, bloem en maan. Aquarel op papier met diverse andere, w.o. stempeltechnieken. Jaartal 1997 (op werk'97) en gesigneerd door de kunstenaar, Gorki Bollar. Werk zit in een houten BARTH lijst, licht van kleur, verkerende in goede staat achter glas met een grijze achtergrond, vermoedelijk papier waarop het kunstwerk is bevestigd.
Datum op de achterzijde in BARTH lijsten etiket vermeld 10-97 en 24 x 30 cm (binnen maat lijst).

Over de kunstenaar: Gorki Bollar, 1944 - 2015. Geboren in Montevideo Uurguay, gevestigd na opleiding in Amsterdam waar hij woonde en werkte.

Via internet bron beeldend gesproken punt nl:

'Men kan mijn werk karakteriseren als een getransformeerde autobiografie met als centraal thema de reizende, zoekende mens. Als een Odysseus gebonden aan zijn lot. Zijn suggestieve vormgeving, de ruimte voor nostalgie en menselijke tekort’. Gorki Bollar

Bollar schept een beeld van de mens onderweg naar een onbekende bestemming. Hij koestert de droom van het paradijs en vermengt lyriek met een persoonlijke verteltrant. Bollar bladert in het familiealbum van de mens’. Frans Duister (uit tijdschrift Fysioscoop, Amsterdam 2001).

Fraai kunstwerk van wijlen Amsterdamse kunstenaar met Zuid-Amerikaanse wortels in compact formaat en uitstekende staat uit 1997, waarin bovengenoemde thema's aan bod komen.


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .