Gorki Bollar - "Palfrenier"

Gorki Bollar - "Palfrenier" kopen? Bied vanaf 200!
Gorki Bollar - "Palfrenier" kopen? Bied vanaf 200!Gorki Bollar - "Palfrenier" kopen? Bied vanaf 200!Gorki Bollar - "Palfrenier" kopen? Bied vanaf 200!Gorki Bollar - "Palfrenier" kopen? Bied vanaf 200!Gorki Bollar - "Palfrenier" kopen? Bied vanaf 200!Gorki Bollar - "Palfrenier" kopen? Bied vanaf 200!Gorki Bollar - "Palfrenier" kopen? Bied vanaf 200!Gorki Bollar - "Palfrenier" kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gorki Bollar (1944)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal1996
TechniekPen (Inkt)
DragerBoard
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen28 x 23 cm (h x b)
Incl. lijst53 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Gorki Bollar, ingelijst werk, inkt op paneel, titel "Palfrenier", gesigneerd door kunstenaar rechts onder (GORKI BOLLAR) en voorzien van datum, linksonder, 1996. Authentiek etiket van de Amsterdamse galerie achter op de lijst met naam van kunstenaar, jaar, aankoopprijs in guldens en afmetingen.


Lijst is van hout en donkerbruin van kleur, dunne glasplaat voor het werk. Het kunstwerk zelf is wit, zwart en met grijstinten, voorstellende dus de palfrenier, de assistent-koetsier. Van eerste eigenaar.  Op de lijst zit een vlekje in het hout, zie foto, dat zit er al sinds aankoop in 1996 maar ik vermeld het er vooraf even bij natuurlijk. Verder onaangeroerd sinds aankoop, altijd opgehangen geweest in een ruimte met gedempt licht. Afkomstig uit een huisdier- en rookvrije omgeving.

Door de glasplaat voor het werk kan het kunstwerk alleen worden opgehaald in Amsterdam.
Conditie
ConditieGoed
Originele staat, glasplaat voor kunstwerk heel, lijst heel, niet aangetast maar op de lijst ter rechterzijde zit een vlekje vanaf aankoop, dus geen latere beschadiging.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Gorki Bollar (1944) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  HanWV
Lid sinds 2024
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
43 cm
53 cm
23 cm
28 cm
Veilinggegevens
Starttijd28-3-2024 om 15:55
Eindtijd11-4-2024 om 20:07
Openingsbod € 200
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland