Hans Habraken - Stilleven met pruimen - Verkocht

Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!
Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Habraken (1946)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2023
TechniekOlieverf
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
Incl. lijst64 x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Johannes Habraken, 11 maart 1946. Al op jonge leeftijd heeft hij interesse in de teken- en schilderkunst. Uiteindelijk komt zijn liefde voor de schilderkunst sterk naar voren in zijn schilderijen, die hij tot in de perfectie schildert. Dit is te danken aan zijn krachtige penseelstreek welke hij met losse hand, maar met warme tinten op paneel zet. Zijn zeer eigen kleuren- palet wordt samengesteld uit voorname- lijk warme tinten. Ook hieruit blijkt een lange ervaring en groot vakmanschap. Zijn stijl en professionaliteit worden vaak vergeleken met die van de "oude meesters", doch zijn werk bezit onmiskenbaar een geheel eigen identiteit. Hij heeft uiteenlopende keuzes van onderwerpen: landschappen, stillevens, marine en portret. Zijn voorkeur gaat uit naar stillevens, in een stijl die menig toeschouwer boeit.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Geldrop, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 15,00
Naar België € 30,00
Naar Duitsland € 30,00
Europese Unie € 30,00
Wereldwijd € 75,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Hans Habraken (1946) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  henrisArtSale
Lid sinds 2015
94 verkochte items
Alle items van deze verkoper (14)
84 cm
64 cm
80 cm
60 cm