Hans Habraken (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Habraken
Hans Habraken (1946)

Hans Habraken (1946)

Kunstenaar

Hans Habraken geboren 11 maart 1946. Hij schildert veel in de stijl van de oude meesters. Zijn onderwerpen zijn vaak stillevens en landschappen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
91
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Habraken - Stilleven met pruimen kopen? Bied vanaf 895!
Hans Habraken (1946) Nederlands Stilleven met pruimen
TechniekOlieverf
Afmetingen64 x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 895
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Habraken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Habraken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Habraken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Habraken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Habraken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Habraken!

Volg het aanbod kunst van Hans Habraken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Habraken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Habraken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Habraken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Habraken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Habraken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Habraken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Habraken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Habraken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Habraken?

Kunst kopen van Hans Habraken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Habraken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Habraken. Om meer kans te maken om de Hans Habraken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Habraken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.