Harry van Kuyk - Reliëfdruk, J (uit het Groot Abecedarium) - Ingelijst - Verkocht

Harry van Kuyk - Reliëfdruk, J (uit het Groot Abecedarium) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Harry van Kuyk - Reliëfdruk, J (uit het Groot Abecedarium) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Harry van Kuyk - Reliëfdruk, J (uit het Groot Abecedarium) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Harry van Kuyk - Reliëfdruk, J (uit het Groot Abecedarium) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Harry van Kuyk - Reliëfdruk, J (uit het Groot Abecedarium) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Harry van Kuyk (1929-2008)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1973
TechniekPreeg/Blinddruk
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen64 x 50 cm (h x b)
Incl. lijst72 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage34/52

Mooie reliëfdruk uit het Groot Abecedarium uit 1973. Met de hand gesigneerd en genummerd. Ingelijst in een strakke en stevige vitrinelijst

Herkomst: Collectie Rijnstate


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie
ConditieGoed
Het werk zelf is in goede staat, het is echter losgekomen van de bevestiging aan het achterblad waardoor het werk naar beneden is gezakt en los zit. Rechtsonder in het blad zitten enkele kleine krasjes. Er zitten wat stofjes in de lijst. Het deel van het blad met de reliëfdruk is verder in goede tot zeer goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Harry van Kuyk (1929-2008)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52078 verkochte items
Alle items van deze verkoper (126)
57 cm
72 cm
50 cm
64 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd27-2-2020 om 9:35
Eindtijd2-3-2020 om 21:55
Biedingen (19)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken