Helen van der Deen - Afscheidsrituelen V, mezzotint ets

Helen van der Deen - Afscheidsrituelen V, mezzotint ets kopen? Bied vanaf 30!
Helen van der Deen - Afscheidsrituelen V, mezzotint ets kopen? Bied vanaf 30!Helen van der Deen - Afscheidsrituelen V, mezzotint ets kopen? Bied vanaf 30!Helen van der Deen - Afscheidsrituelen V, mezzotint ets kopen? Bied vanaf 30!Helen van der Deen - Afscheidsrituelen V, mezzotint ets kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Helen van der Deen (1946)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1981
Techniek Ets
Drager Geschept Papier
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 65 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 20
Karakteristieke mezzotint van Helen van der Deen.  Mezzotint ets op geschept papier, met potlood gesigneerd, gedateerd (’81), getiteld en genummerd (4/20).  In zeer goede conditie.

Afmetingen: 65cm x 50cm (blad), 22cm x 19cm (beeld)

Dit kunstwerk kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Helen van der Deen (1946) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  Rosser
Lid sinds 2013
3720 verkochte items
Alle items van deze verkoper (185)
50 cm
65 cm