Henk van der Vet - Henk van der Vet - Coockie, zeefdruk (groot) - Verkocht

Henk van der Vet - Coockie, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Henk van der Vet - Coockie, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 40!
Henk van der Vet - Coockie, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 40!Henk van der Vet - Coockie, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 40!Henk van der Vet - Coockie, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 40!Henk van der Vet - Coockie, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Henk van der Vet (1939)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Zeefdruk van Henk van der Vet, voorstellende Coockie (of Coocky), de poedel van Karel Appel.  Deze zeefdruk geeft een mooi beeld van het ontstaan van één van de werken (Tuesday) uit Seven Summer Days, een album dat hij samen met Karel Appel maakte in de jaren 1976/77.  Een must-have voor elke Karel Appel verzamelaar!

 

Zeefdruk op 350 grams Economos-Etching papier, door Henk van der Vet met potlood gesigneerd en gedateerd (“76” !!) rechtsonder, een E.A. (Épreuve d’Artiste) exemplaar met blindstempel van Henk van der Vet Screenprinting.  Afkomstig uit de nalatenschap van Henk van der Vet.  In zeer goede conditie.

 

Afmetingen: 85cm x 70cm (blad)

 

Lees hier over de totstandkoming van Seven Summer Days:

http://www.degaleriedenhaag.nl/nieuws/karel_appel_seven_summer_days

 

Werk moet bij aankoop het liefst worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O), maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verstuurd worden op kosten van de koper.

 

ZZCOB

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .