Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot)

Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!
Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!Henk van Vessem - Olieverf op doek, Het water besprinkt de oever (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Henk van Vessem (1939)
TypeSchilderij
Jaartal2008
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen130 cm x 130 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Groot en bovenal zeer fraai werk van kunstenaar van Vessem. 

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Het werk is in goede staat, maar heeft aan de raden en hoeken van het doek op enkele plekken wat zichtbare slijtagesporen. Zie hiervoor de detailfoto's. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Henk van Vessem (1939)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (12)

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (250)

Lid sinds 2013
30576 verkochte items
Alle items van deze verkoper (42)
Pinterest
130 cm
130 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-01-2023 om 17:27
Eindtijd:23-01-2023 om 22:24
Openingsbod € 750
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.