Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap

Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!
Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!Jan Simon Knikker (jr.) - Aquarel - Korenschoven in landschap kopen? Bied vanaf 115!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Simon Knikker (jr.) (1911-1990)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerJapans Papier
StijlRealistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen38 x 75 cm (h x b)
Incl. lijst61 x 97 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Zeer mooie Aquarel   "Korenschoven in landschap"

van   Jan Simon Knikker Jr.   [1911-1990]

gesigneerd   =  J vd Venne  [Pseudoniem]
---------------------------------------------------------------------
Met zeer mooie goudkleurige lijst    {HEEFTZIJN HELE LICHTE PLEKJES}

AFMETINGEN  =   Aquarel  =  38 x 75 cm    en met lijst  =  61 x 97 cm
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jan Knikker Jr., Jan Simon Knikker (jr.), pseudoniem "J. v.d. Venne" en "J. Endlich" is een Nederlandse kunstenaar en kunstschilder geboren in 1911 te Leiden en gestorven in 1990 in Den Haag. Hij was de zoon van Jan Simon Knikker (Sr.). Hij volgde opleiding aan de Academie van beeldende kunsten in Den Haag. Hij had een voorkeur voor genrelandschappen, rivierlandschappen, winterlandschappen, stadsgezichten, dorpsgezichten en stillevens met voornamelijk bloemen
Hij woonde en werkte in Wassenaar, Voorschoten en Den Haag. Signeerde met Jan Knikker jr. Zoon van Jan Simon Knikker sr. Hij was een leerling van de Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag (1928-1932) en hij schilderde in figuratieve trant landschappen en stadsgezichten. Hij wordt gezien als een navolger van de Haagse School en hij werkte veel voor de kunsthandel. Zijn stadsgezichten zijn vooral in het buitenland bijzonder gezocht.
Hoewel het schildergeslacht Knikker en met name Jan Knikker senior ( Oude Jan) en Aris Knikker uit Noord-Holland kwamen zijn Oude en jonge Jan Knikker tot echte Haagse schilders geworden.
=======================================================

BIEDEN VANAF   =     115    euro

ALLEEN    AFHALEN   ,   ALLEEN AFHALEN

GEEN VERZENDING NAAR HET BUITENLAND ,  AFHALEN KAN WEL NATUURLIJK

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Etten-leur, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Jan Simon Knikker (jr.) (1911-1990)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (6)

Geplaatst door  dot64
Lid sinds 2015
199 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
97 cm
61 cm
75 cm
38 cm
Veilinggegevens
Starttijd12-11-2023 om 21:29
Eindtijd26-11-2023 om 15:52
Openingsbod € 115
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEtten-leur,  Nederland