Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot - Verkocht

Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!
Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan van Eyk (1927-1988)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen150 cm x 120 cm (h x b)
Incl. lijst152.5 cm x 122.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Groot werk van Helmondse schilder Jan van Eyk. Het werk van de kunstenaar is in verschillende openbare collecties opgenomen, onder andere bij het van Abbe Museum, Eindhoven en museum Helmond.Dit werk heeft een sticker op de achterzijde van de retrospectieve tentoonstelling 'Verinnerlijkte gevoelsbeelden', welke in 1996 werd gehouden in Museum Kempenland te Eindhoven. Daarbij is in samenwerking met het Stedelijk Museum Schiedam een volwaardige catalogus uitgegeven.

Wegens het formaat van het werk dient dit werk te worden opgehaald op onze locatie in Eersel. Verzending is alleen mogelijk in overleg.
(vk362200)
ConditieRedelijk
Het werk heeft op een onbekend tijdstip waterschade opgelopen. Een vermoedelijk kleine hoeveelheid water heeft zich aan de bovenzijde van de lijst geaccumuleerd, tot zij op een gegeven moment overliep en via de voorzijde van het schilderij de onderste lat van de lijst bereikte. De schade die hierbij is ontstaan is beperkt gebleven tot een niet onmiddellijk zichtbare verkleuring van de verf en een lichte aantasting van de vernislaag. Deze beschadiging valt niet direct op wanneer het werk onder reguliere omstandigheden wordt bekeken en laat zich waarschijnlijk uitstekend restaureren. Behalve deze opmerking is het werk in goed staat.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Jan van Eyk (1927-1988)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  verborgenkunst
FA. (46)

Lid sinds 2017
767 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
122.5 cm
152.5 cm
120 cm
150 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEersel,  Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie
Veilinggegevens
Starttijd28-1-2019 om 16:38
Eindtijd10-2-2019 om 21:32
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.