Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot - Verkocht

Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!
Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot kopen? Bied vanaf 175!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan van Eyk (1927-1988)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 150 x 120 cm (h x b)
Incl. lijst 152.5 x 122.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Groot werk van Helmondse schilder Jan van Eyk. Het werk van de kunstenaar is in verschillende openbare collecties opgenomen, onder andere bij het van Abbe Museum, Eindhoven en museum Helmond.Dit werk heeft een sticker op de achterzijde van de retrospectieve tentoonstelling 'Verinnerlijkte gevoelsbeelden', welke in 1996 werd gehouden in Museum Kempenland te Eindhoven. Daarbij is in samenwerking met het Stedelijk Museum Schiedam een volwaardige catalogus uitgegeven.

Wegens het formaat van het werk dient dit werk te worden opgehaald op onze locatie in Eersel. Verzending is alleen mogelijk in overleg.
(vk362200)
Conditie
ConditieRedelijk
Het werk heeft op een onbekend tijdstip waterschade opgelopen. Een vermoedelijk kleine hoeveelheid water heeft zich aan de bovenzijde van de lijst geaccumuleerd, tot zij op een gegeven moment overliep en via de voorzijde van het schilderij de onderste lat van de lijst bereikte. De schade die hierbij is ontstaan is beperkt gebleven tot een niet onmiddellijk zichtbare verkleuring van de verf en een lichte aantasting van de vernislaag. Deze beschadiging valt niet direct op wanneer het werk onder reguliere omstandigheden wordt bekeken en laat zich waarschijnlijk uitstekend restaureren. Behalve deze opmerking is het werk in goed staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Eersel, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Jan van Eyk (1927-1988) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  verborgenkunst
Lid sinds 2017
764 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
122.5 cm
152.5 cm
120 cm
150 cm