• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen

Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!
Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!Jan Veringa - Houtsnede - Brug over bosvijvertje met zwanen kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Veringa (1907-1982)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
StijlRealistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen31 cm x 36 cm (h x b)
Lijst52 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Mooie houtsnede op papier, in een grote lijst achter glas. Zowel de houtsnede, het glas, als de lijst zijn in gebruikte, maar zeker goede conditie. De achterzijde van de lijst is mooi professioneel afgewerkt en voorzien van een ophangsysteem. Zie laatste foto voor een goed overzicht van het geheel. 

Over Jan Veringa:Johannes (‘Jan’) Veringa werd geboren op 19 juli 1907 in Haarlem tevens aldaar op aldaar op 6 november 1982. Hij was graficus, tekenaar en schilder. Opgeleid aan de School voor Kunstnijverheid te Haarlem en de Rijksnormaalschool voor tekenonderwijs te Amsterdam. Hij was een leerling van Huib Luns en Jessurun de Mesquita en lid van Sint Lucas te Amsterdam. Een aantal van zijn werken is in bezit van het Rijksmuseum en het Frans Halsmuseum.
ConditieGoed

Het papier heeft één klein 'hapje' bovenin, te zien op de voorlaatste foto. Op een afstand is dit zeker niet storend, zoals te zien op de rest van de foto's. De lijst heeft op de hoeken gebruikelijke lichte tekenen van slijtage. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Jan Veringa (1907-1982)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (2)
Geplaatst door  jmoraal
FA. 

Lid sinds 2022
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
Pinterest
55 cm
52 cm
36 cm
31 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:01-08-2022 om 20:49
Eindtijd:14-08-2022 om 19:51
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.