Jochen Kublik - Mythen

Jochen Kublik - Mythen kopen? Bied vanaf 120!
Jochen Kublik - Mythen kopen? Bied vanaf 120!Jochen Kublik - Mythen kopen? Bied vanaf 120!Jochen Kublik - Mythen kopen? Bied vanaf 120!Jochen Kublik - Mythen kopen? Bied vanaf 120!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jochen Kublik (1962)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1995
Techniek Ets
Drager Geschept Papier
Stijl Klassiek
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 33 x 52 cm (h x b)
Incl. lijst 61 x 78 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 100

Een erg leuke graphic van Jochen Kublik
                                                            JOCHEN KUBLIK (* 1962 -)

 

De schilder en tekenaar Jochen Kublik werd geboren in Bottrop in 1962. Hij studeerde af aan de middelbare school in Oelde / Westfalen en studeerde vervolgens aan de University of Applied Sciences for Design in Münster. Studiereizen die hij ondernam, brachten hem naar Italië, vooral naar Toscane. De Aldegrever Society in Münster kende hem in 1988 een beurs toe om in Oslo te werken. Verdere beurzen volgden. In 2000 werkte hij als onderzoeksassistent aan de University of Applied Sciences for Design in Münster. Jochen Kublik combineert in zijn werk realistische, gedetailleerde kleurentekeningen met surrealistische motieven. Stillevenelementen die doen denken aan plantenportretten uit vroegere tijdperken vormen een synthese met boeken of huizen Droomwerelden tussen magie en poëzie ontstaan ​​en stimuleren de kijker om de voorstelling diepgaand te onderzoeken. Kublik kan terugkijken op een aantal tentoonstellingen, tot nu toe zijn er vier boeken over zijn werk verschenen.

 

Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Bocholt, Duitsland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Jochen Kublik (1962) 

Duits Duits Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  Nimbus4
Lid sinds 2017
241 verkochte items
Alle items van deze verkoper (33)
78 cm
61 cm
52 cm
33 cm