Jochen Kublik (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jochen Kublik
Jochen Kublik (1962)

Jochen Kublik (1962)

Jochen KUBLIK (Bottrop 1962)

Aangeboden items
4
Verkochte items
4
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Jochen Kublik - Simonetta Vespucci kopen? Bied vanaf 120!
Jochen Kublik (1962) Duits Simonetta Vespucci
TechniekEts
Afmetingen45 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee
Jochen Kublik - Mythen kopen? Bied vanaf 120!
Jochen Kublik (1962) Duits Mythen
TechniekEts
Afmetingen61 x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee
Jochen Kublik - Skizzenbuch kopen? Bied vanaf 120!
Jochen Kublik (1962) Duits Skizzenbuch
TechniekEts
Afmetingen68 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee
Jochen Kublik - Primavera. Gemengde techniek. kopen? Bied vanaf 700!
Jochen Kublik (1962) Duits Primavera. Gemengde techniek.
TechniekPotlood
Afmetingen80 x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 700
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jochen Kublik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jochen Kublik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jochen Kublik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jochen Kublik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jochen Kublik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jochen Kublik!

Volg het aanbod kunst van Jochen Kublik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jochen Kublik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jochen Kublik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jochen Kublik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jochen Kublik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jochen Kublik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jochen Kublik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jochen Kublik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jochen Kublik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jochen Kublik?

Kunst kopen van Jochen Kublik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jochen Kublik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jochen Kublik. Om meer kans te maken om de Jochen Kublik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jochen Kublik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.