Johan Claassen - Johan Claassen: Acryl op sigarendoosje, Zonder titel - Ingelijst - Verkocht

Johan Claassen: Acryl op sigarendoosje, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Johan Claassen: Acryl op sigarendoosje, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Johan Claassen: Acryl op sigarendoosje, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Acryl op sigarendoosje, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Acryl op sigarendoosje, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Acryl op sigarendoosje, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Acryl op sigarendoosje, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Acryl op sigarendoosje, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Johan Claassen (1943)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Schildering van Johan Claassen op een sigarendoosje!
Claassen maakt in zijn kunst vaak gebruik van gevonden voorwerpen, zo heeft hij bij dit item een schildering van een gekruisigde gemaakt op een sigarendoosje. In zijn kunst gaat het voornamelijk over de menselijke werkzaamheid in de natuur, maar het kan eigenlijk over alles gaan. Met name van belang in het werk van Claassen is het sterk associatieve karakter, waarmee hij om een directe reactie of interpretatie van de toeschouwer lijkt te willen vragen.
 

Titel: Zonder titel
Jaartal: 1996
Afmetingen beeld: 14 cm x 6,5 cm (afmetingen lijst: 42,5 cm x 32,5 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood 'J. Cl.' (linksonder)
Materiaal: Acryl op sigarendoosje
Ingelijst: Ja, in houten lijst.
Conditie: In zeer goede staat.

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00

Werken die in een enveloppe passen (max. 26 cm x 37 cm), kunnen eventueel op eigen risico tegen een lager tarief verzonden worden. Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden verzonden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Administratieve code:

QQBL

 

 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Johan Claassen (1943)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52208 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd11-3-2016 om 15:13
Eindtijd22-3-2016 om 9:16
Biedingen (0)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken