John Swannell - gelatine zilverdruk: erotisch model - Verkocht

John Swannell - gelatine zilverdruk: erotisch model kopen? Bied vanaf 199!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
John Swannell - gelatine zilverdruk: erotisch model kopen? Bied vanaf 199!
John Swannell - gelatine zilverdruk: erotisch model kopen? Bied vanaf 199!John Swannell - gelatine zilverdruk: erotisch model kopen? Bied vanaf 199!John Swannell - gelatine zilverdruk: erotisch model kopen? Bied vanaf 199!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • John Swannell (1946)
TypeFotografie
Periode1945 t/m 1999
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
StijlModern
OnderwerpErotiek
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen38 x 30 cm (h x b)
Passe-partout61 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage5/50
Gelatine zilverdruk van John Swannell. Nummer: 5/50. Afmetingen incl passepartout: H61 x b51cm. Afmetingen foto: H38 x b30cm. Het werk is achterop, gesigneerd en gestempeld door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Verzenden: onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
Swannell werd in 1946 in Londen geboren.[1] Nadat hij op 16-jarige leeftijd de school verliet, werkte Swannell eerst als assistent bij Vogue Studios en assisteerde hij vervolgens vier jaar David Bailey voordat hij zijn eigen studio oprichtte.
De volgende tien jaar bracht hij door met reizen en werken voor tijdschriften als Vogue, Harpers & Queen, The Sunday Times en Tatler. Gedurende deze tijd ontwikkelde hij zijn zeer kenmerkende, individuele stijl in zowel mode- als schoonheidsfotografie.
Swannell leverde de foto voor de hoes van het album The Man in the Bowler Hat uit 1973 en het album Mr. Mick uit 1976 van de Britse rockgroep Stackridge, en heeft vele andere fotocredits op zijn naam staan.
Hij staat bekend om zijn koninklijke portretfoto's. Andere portretopdrachten waren de kerstkaart van 2004 voor Tony en Cherie Blair; Richard Attenborough, Michael Caine, Christopher Nolan, Elkie Brooks, Bryan Ferry, Norman Foster, Bob Hoskins, Glenda Jackson, Tom Jones, Ken Livingstone, Joanna Lumley.
In 2019 organiseerde Clarendon Fine Art een grote overzichtstentoonstelling van zijn werk.
Koninklijke fotograaf
Tijdens zijn carrière heeft Swannell alle vooraanstaande leden van de Britse koninklijke familie gefotografeerd, behalve prinses Margaret.






Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50
Naar België € 28,95
Naar Duitsland € 28,95
Europese Unie € 28,95

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

John Swannell (1946)

Engels Engels

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6203 verkochte items
Alle items van deze verkoper (593)
51 cm
61 cm
30 cm
38 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd4-10-2022 om 9:27
Eindtijd19-12-2022 om 22:59
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken