Karl Jakob van Beekum - Olieverf op paneel: "Stilte voor de storm" - 1990

Karl Jakob van Beekum - Olieverf op paneel: "Stilte voor de storm" - 1990 kopen? Bied vanaf 475!
Karl Jakob van Beekum - Olieverf op paneel: "Stilte voor de storm" - 1990 kopen? Bied vanaf 475!Karl Jakob van Beekum - Olieverf op paneel: "Stilte voor de storm" - 1990 kopen? Bied vanaf 475!Karl Jakob van Beekum - Olieverf op paneel: "Stilte voor de storm" - 1990 kopen? Bied vanaf 475!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karl Jakob van Beekum (1914-1998)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1990
Techniek Olieverf
Drager Paneel
Stijl Modern
Onderwerp Stadsgezicht
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 80 x 60 cm (h x b)
Incl. lijst 82.5 x 62.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Moderne Schilderijen Special > 300 euro special.
Olieverf op paneel, ingelijst, van Karl Jakob van Beekum. Titel: "Stilte voor de storm". Jaar: 1990. Afmetingen incl lijst: H82.5 x b62,5 cm. Afmetingen voorstelling: H80 x b60cm. Het werk is, rechts onderaan, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.  

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 10 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden met een kleine kunstkoerier(Swift).
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Karl Jakob van Beekum (1914-1998) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6458 verkochte items
Alle items van deze verkoper (731)
62.5 cm
82.5 cm
60 cm
80 cm