Lars Arrhenius - tweeluik: olieverf op doek - 1997

Lars Arrhenius - tweeluik: olieverf op doek - 1997 kopen? Bied vanaf 350!
Lars Arrhenius - tweeluik: olieverf op doek - 1997 kopen? Bied vanaf 350!Lars Arrhenius - tweeluik: olieverf op doek - 1997 kopen? Bied vanaf 350!Lars Arrhenius - tweeluik: olieverf op doek - 1997 kopen? Bied vanaf 350!Lars Arrhenius - tweeluik: olieverf op doek - 1997 kopen? Bied vanaf 350!Lars Arrhenius - tweeluik: olieverf op doek - 1997 kopen? Bied vanaf 350!Lars Arrhenius - tweeluik: olieverf op doek - 1997 kopen? Bied vanaf 350!Lars Arrhenius - tweeluik: olieverf op doek - 1997 kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Lars Arrhenius (1966)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1997
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 162 x 82 cm (h x b)
Incl. lijst 170 x 85 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Moderne Schilderijen Special > 300 euro special.
Bijzonder tweeluik van Lars Arrhenius uit 1997. Beide werken zijn op de achterzijde gesigneerd.


 De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.


Verzenden/ophalen:
Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via een Kunstkoerier(Swift).

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Lars Arrhenius (1966) 

Zweeds Zweeds Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6460 verkochte items
Alle items van deze verkoper (735)
85 cm
170 cm
82 cm
162 cm