Lee Cole - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Lee Cole - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Lee Cole - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Lee Cole - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Lee Cole - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Lee Cole - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Lee Cole (1954)
TypeSchilderij
Periode2000 t/m Heden
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen50.5 cm x 60.5 cm (h x b)
Incl. lijst72.5 cm x 82.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Werk op doek van kunstenaar Lee Cole. Ingelijst in brede metalen lijst. Verso gesigneerd.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Het werk is in zeer goede staat, echter heeft de metalen lijst wat oppervlaktekrasjes. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Lee Cole (1954)

Nederlands NederlandsChinees Chinees Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (251)

Lid sinds 2013
30639 verkochte items
Alle items van deze verkoper (33)
82.5 cm
72.5 cm
60.5 cm
50.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd30-1-2023 om 15:31
Eindtijd12-2-2023 om 22:02
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.