Leonard Pieter Versteeg - Zicht op Het Sluisje/Muurhuizen te Amersfoort

Leonard Pieter Versteeg - Zicht op Het Sluisje/Muurhuizen te Amersfoort kopen? Bied vanaf 500!
Leonard Pieter Versteeg - Zicht op Het Sluisje/Muurhuizen te Amersfoort kopen? Bied vanaf 500!Leonard Pieter Versteeg - Zicht op Het Sluisje/Muurhuizen te Amersfoort kopen? Bied vanaf 500!Leonard Pieter Versteeg - Zicht op Het Sluisje/Muurhuizen te Amersfoort kopen? Bied vanaf 500!Leonard Pieter Versteeg - Zicht op Het Sluisje/Muurhuizen te Amersfoort kopen? Bied vanaf 500!Leonard Pieter Versteeg - Zicht op Het Sluisje/Muurhuizen te Amersfoort kopen? Bied vanaf 500!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Leonard Pieter Versteeg (1901-1993)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1900 t/m 1944
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Klassiek
Onderwerp Stadsgezicht
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 60 x 50 cm (h x b)
Incl. lijst 70 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Levendig en sfeervol stadsgezicht van het Havik, Het Sluisje en de Muurhuizen in Amersfoort.  Met links het Torentje Prattenburg. Schilderij gemaakt rond 1920-1930. Mooie, eigen toets van de Hilversumse schilder Versteeg (1981-1992). Schilderij is gaaf. Zeer kleine beschadiging op achterzijde lijst )is bij te werken).
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Hilversum, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .