Lodewijk Schelfhout - Gemengde techniek: Een engel die schalmei speelt - Verkocht

Lodewijk Schelfhout - Gemengde techniek: Een engel die schalmei speelt kopen? Bied vanaf 225!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Lodewijk Schelfhout - Gemengde techniek: Een engel die schalmei speelt kopen? Bied vanaf 225!
Lodewijk Schelfhout - Gemengde techniek: Een engel die schalmei speelt kopen? Bied vanaf 225!Lodewijk Schelfhout - Gemengde techniek: Een engel die schalmei speelt kopen? Bied vanaf 225!Lodewijk Schelfhout - Gemengde techniek: Een engel die schalmei speelt kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Lodewijk Schelfhout (1881-1943)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen81 x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Gemengde techniek van Lodewijk Schelfhout. Tekening met potlood en krijt. Titel: Een engel die schalmei speelt. Afmetingen blad: H81 x b61cm. Afmetingen voorstelling: H77 x b55cm. Het werk is, rechts onderaan, gesigneerd door de vrouw van de kunstenaar. Ook zit er rechts onderaan een atelier stempel. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met Postnl.
Conditie
ConditieGoed
De voorstelling is in goede staat. Op de achterkant zitten plakresten van een vorige inlijsting. Verder zitten er op de randen wat scheurtjes/verkleuring en kreukels.
Goed ingelijst valt dit in de lijst/onder het passe-partout.
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 39,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenNee is niet mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd8-10-2023 om 21:42
Eindtijd14-10-2023 om 22:43
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken