Max Zander - De Ratinger Tor in Düsseldorf, olieverfschilderij gesigneerd

Max Zander - Das Ratinger Tor in Düsseldorf, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 333!
Max Zander - Das Ratinger Tor in Düsseldorf, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 333!Max Zander - Das Ratinger Tor in Düsseldorf, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 333!Max Zander - Das Ratinger Tor in Düsseldorf, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 333!Max Zander - Das Ratinger Tor in Düsseldorf, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 333!Max Zander - Das Ratinger Tor in Düsseldorf, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 333!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Max Zander (1907-1985)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
Incl. lijst60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
  • De Ratinger Tor werd aan het begin van de 19e eeuw gebouwd door de bouwdirecteur Adolph von Vagedes, een leerling van Schinkel. Het bestaat uit twee gebouwen in de klassieke stijl, die doet denken aan oude modellen, en is gelegen in Düsseldorf op de grens van de wijk Pempelfort naar het stadscentrum. Diverse kunstenaars hebben het op schilderijen geënsceneerd, waaronder Max Zander in de stijl van het post-impressionisme op meesterlijke wijze.Naast de bomen in de binnentuin zijn in het midden van het beeld mensen geschetst, het geheel in een haastige symfonie van heldere olieverf.

Conditie
ConditieZeer Goed
Het schilderij is in zeer goede staat, de kleuren zijn fris, het is professioneel ingelijst in een blauw en goud houten lijst die volledig intact is met slechts lichte gebruikssporen passend bij de leeftijd.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Recklinghausen, Duitsland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Duitsland € 10,00
Europese Unie € 18,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Max Zander (1907-1985) 

Duits Duits Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Mangore
Lid sinds 2017
19 verkochte items
Alle items van deze verkoper (11)
80 cm
60 cm
70 cm
50 cm
Veilinggegevens
Starttijd24-11-2023 om 17:08
Eindtijd8-12-2023 om 21:52
Openingsbod € 333
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRecklinghausen,  Duitsland