Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi - Verkocht

Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!
Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!Michiel Schrijver - De Oostelijke handelskade te Amsterdam Kopgebouw knmi kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Michiel Schrijver (1957)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 1990
Techniek Aquarel
Drager Papier
Onderwerp Havengezicht
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 37 x 49 cm (h x b)
Incl. lijst 53 x 63 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd

Vanaf 1982 werkte Michiel Schrijver in Amsterdam aan schilderijen, grafisch werk, aquarellen en etsen voor commerciële doeleinden. Veel werk werd gemaakt in opdracht in zijn galerie annex atelier in de Amsterdamse binnenstad. Vanaf 1993 werkt hij uitsluitend als autonoom kunstenaar. 

Mooi werk van de  kop en haven van  de oostelijke handelskade in Amsterdam. Het is  De “Kop' werd het gezicht van de Handelskade en de IJ-haven, vergelijkbaar met Hotel New York aan de Wilhelminakade in Rotterdam, eertijds het kantoor van de Holland-Amerika Lijn. Helaas is dit gebouw afgebroken door diverse ambtelijke fouten afgebroken en niet als rijksmonument aangewezen. Op deze plek van het Kopgebouw staat het Muziek Centrum aan het IJ nu. https://www.amsterdamsebinnenstad.nl/binnenstad/285/oostelijke-handelskade.html


Het werk is in goed staat, signatuur en  originele lijst en ateliersticker aanwezig.
Conditie
ConditieGoed
Zoals getoond
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 13,50
Naar Duitsland € 13,50
Europese Unie € 13,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Michiel Schrijver (1957) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Suul020
Lid sinds 2022
33 verkochte items
Alle items van deze verkoper (5)
63 cm
53 cm
49 cm
37 cm