Monica van Dael - Beeld: Marmeren torso op natuurstenen basement

Monica van Dael - Beeld: Marmeren torso op natuurstenen basement kopen? Bied vanaf 225!
Monica van Dael - Beeld: Marmeren torso op natuurstenen basement kopen? Bied vanaf 225!Monica van Dael - Beeld: Marmeren torso op natuurstenen basement kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Monica van Dael (1943)
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekMarmer
StijlModern
OnderwerpNaakt
Afmetingen11 x 9 x 3 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Beeld van Monica van Dael. Een marmeren torso op natuurstenen basement.  Hoogte beeld incl sokkel: H11cm x b9 x d3cm. Het beeld is onderaan voorzien van een monogram, van de kunstenares. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
 
Monica van Dael is een beeldhouwster die voor haar objecten vaak steen en brons gebruikt. Ze maakt vaak gebruik van taille directe. Veel van haar beelden zijn in brons gegoten.
Van Dael staat erom bekend dat ze vaak de vrouw kiest, die beeldt ze uit in verschillende vormen. Haar beelden variëren van licht abstract tot expressief.


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Monica van Dael (1943) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6322 verkochte items
Alle items van deze verkoper (566)
9
11
3